O infirmieră beată a provocat două accidente în Iaşi, după ce a ieşit din tură

  • O infirmieră de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, în vârstă de 47 de ani, a provocat două accidente, joi seara, la ieşirea din tură, după ce a lovit trei maşini
  • Femeia avea o alcoolemie de 1,65 mg/l alcool pur în aerul expirat
  • Ea nu e la prima ispravă de acest fel
1331 afișări
Imaginea articolului O infirmieră beată a provocat două accidente în Iaşi, după ce a ieşit din tură

O infirmieră beată a provocat două accidente în Iaşi

Femeia de 47 de ani a plecat joi de la serviciu şi înainte de a se urca în maşină a consumat alcool.

Pe drum spre casă a lovit maşina unei colege, care parcase în spatele Universităţii de Medicină şi Farmacie şi a fugit de la locul accidentului.

După câţiva kilometri a mai lovit alte două maşini parcate pe o stradă din Iaşi. De altfel, aici a fost găsită de un echipaj de la Poliţia Rutieră.

Potrivit unor surse, femeia avea o alcoolemie de 1,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceasta a fost adusă la audieri la Biroul Rutier Iaşi.

Managerul Spitalului Sfântul Spiridon” din Iaşi, Ioan Bârliba a declarat pentru MEDIAFAX că în cursul zilei de vineri va avea loc o comisie de disciplină la care va propune desfacerea contractului de muncă, deoarece nu este prima ispravă de acest fel a infirmierei.

În decembrie anul trecut, ea a fost prinsă băută şi la serviciu. Atunci avea o alcoolemie de 3,43 mg/l alcool în sânge. Colegii ei spuneau în decembrie că nu este prima dată când infirmiera vine la serviciu, după ce a băut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici