O judecătoare din Bucureşti, pusă sub acuzare în cazul interceptărilor ilegale

Judecătoarea Mihaela Pârvu de la Tribunalul Bucureşti a fost pusă sub acuzare în dosarul privind interceptările neautorizate de convorbiri telefonice, discuţii ambientale, transmisii tip SMS, în care au fost deja reţinute 41 de persoane, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

42 afișări
Imaginea articolului O judecătoare din Bucureşti, pusă sub acuzare în cazul interceptărilor ilegale

O judecătoare din Bucureşti, pusă sub acuzare în cazul interceptărilor ilegale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Judecătoarea Mihaela Pârvu de la Secţia contencios-administrativ a Tribunalului Capitalei este învinuită de infracţiuni informatice şi infracţiuni prevăzute de Legea 51/1991 privind siguranţa naţională a României, precizează sursele citate.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au reţinut 41 de persoane în cazul interceptărilor neautorizate, alte şase având interdicţii de a nu părăsi localitatea pe perioada cercetărilor.

Serviciul Teritorial Alba al DIICOT a reţinut 36 de învinuiţi, iar Serviciul Teritorial Iaşi cinci, au precizat sursele citate, adăugând că procurorii urmează să facă propunere de arestare preventivă a acestora pe care s-o înainteze instanţelor.

Potrivit anchetatorilor, în urma amplei acţiuni de miercuri, 47 de persoane au fost puse sub învinuire, însă investigaţiile continuă.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici