O maşină a luat foc, în Capitală, după ce mai multe persoane au încercat să o fure (Video)

Mai multe persoane au încercat să fure un autoturism de pe strada Grădiştea din Capitală, în noaptea de duminică spre luni, însă maşina a luat foc din cauza unui scurtcircuit, iar flăcările au cuprins alte patru maşini parcate, pompierii stingând incendiul după aproximativ o jumătate de oră.

30 afișări
Imaginea articolului O maşină a luat foc, în Capitală, după ce mai multe persoane au încercat să o fure (Video)

O maşină a luat foc, în Capitală, după ce mai multe persoane au încercat să o fure

Potrivit poliţiştilor, persoane necunoscute au încercat să fure un Renault de pe strada Grădiştea nr. 14, în zona Piaţa Reşiţa, i-au făcut contactul, au mers cu maşina câţiva metri, după care autoturismul a luat foc.

Flăcările s-au extins la o Dacie Logan şi la alte trei maşini parcate în zonă, o Dacia Nova, o Dacia Break şi un Fiat. Autoturismele Renaultul şi Logan au ars în proporţie de 95 la sută, iar celelalte trei maşini au fost avariate uşor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, incendiul a izbucnit în jurul orei 3.45, la faţa locului ajungând două autospeciale cu apă şi spumă şi o descarcerare de la Detaşamentul Pieptănari. Incendiul a fost stins în aproximativ 30 de minute, cauza fiind un scurtcircuit la autoturismul Renault.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor proprietarei autoturismului Renault, care a suferit un atac de panică.

Potrivit poliţiştilor, hoţii ar fi încercat să fure şi alte maşini parcate în zonă.

Video Ştirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici