O maşină a luat foc în trafic, în apropiere de Timişoara, din cauza unui scurtcircuit electric

Un autoturism Toyota a luat foc în trafic, la ieşirea din localitatea Şag din judeţul Timiş, femeia aflată la volan reuşind să se salveze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

122 afișări
Imaginea articolului O maşină a luat foc în trafic, în apropiere de Timişoara, din cauza unui scurtcircuit electric

O maşină a luat foc în trafic, în apropiere de Timişoara, din cauza unui scurtcircuit electric (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al ISU "Banat", Sindia Vlaia, a declarat duminică, corespondentului MEDIAFAX că sâmbătă seară pompierii au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o maşină aflată în trafic la ieşirea din localitatea Şag, aflată în apropiere de Timişoara, pe drumul spre vama Moraviţa.

"Proprietara, care se afla singură în maşină, s-a dat jos din autovehicul şi a încercat să stingă flăcările cu un extinctor, însă nu a reuşit, aşa că a chemat pompierii. Ajunşi la faţa locului, colegii noştri au lichidat incendiul imediat", a declarat Sindia Vlaia.

Potrivit sursei citate, pompierii au stabilit că focul a izbucnit în urma unui scurtcircuit la instalaţia electrică a maşinii.

Pompierii spun că maşina care luase foc este Toyota, iar proprietara care se afla singură în maşină a reuşit să îşi salveze actele şi o casă de marcat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici