O maşină cu număr de corp diplomatic, implicată într-un accident mortal în Mureş

O maşină cu număr de corp diplomatic a fost implicată, vineri, într-un accident produs pe DN13A Târgu Mureş - Sovata, între localităţile mureşene Călimăneşti şi Fântânele, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte şase au fost rănite.

569 afișări
Imaginea articolului O maşină cu număr de corp diplomatic, implicată într-un accident mortal în Mureş

O maşină cu număr de corp diplomatic, implicată într-un accident mortal în Mureş (Imagine: Shutterstock)

Adjunctul şefului IPJ Mureş, Valer Ujică, a declarat corespondentului MEDIAFAX că circulaţia pe DN13A Târgu Mureş - Sovata, între localităţile mureşene Călimăneşti şi Fântânele, este blocată în urma unui accident, din primele informaţii reieşind că o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte şase au fost rănite.

Acestea au fost preluate de echipajele SMURD, pentru a fi transportate la Târgu Mureş, a spus Ujică, fără a putea oferi alte amănunte.

Potrivit lui Ujică, în accident a fost implicată şi o maşină cu număr de corp diplomatic.

El a infirmat primele informaţii vehiculate la scurt timp după producerea accidentului, conform cărora maşina respectivă ar fi făcut parte din coloana oficială a premierului ungar Orban Viktor, care urmează să participe la Universitatea de Vară "Balvanyos", precizând că autovehiculul respectiv se deplasa în spatele coloanei.

Persoana decedată se afla în altă maşină implicată în accident, a mai arătat acesta.

Potrivit IGPR, în accident ar fi fost implicate cinci autoturisme.

IPJ Mureş a transmis un comunicat de presă în care a precizat că niciunul dintre autoturismele implicate în accident nu face parte din vreo coloană oficială şi că la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie, pentru eventuale îngrijiri medicale acordate celorlalţi pasageri din autoturismele implicate în accident.

Coordonatorul SMURD Târgu Mureş, dr. Cristian Boeriu, a declarat pentru MEDIAFAX că la SMURD Târgu Mureş au ajuns şase pacienţi, cu leziuni uşoare, care nu au avut nevoie de îngrijiri speciale.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, se afla în drum spre Băile Tuşnad, unde va participa la Universitatea de Vară "Balvanyos".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici