O navă sub pavilion Togo, încărcată cu minereu de fier, a eşuat pe canalul Sulina

O navă a eşuat la Partizani, pe canalul Sulina, în timp ce se îndrepta spre Portul Galaţi. Nava este încărcată cu 5000 de tone de minereu de fier şi venea din Turcia.

6378 afișări
Imaginea articolului O navă sub pavilion Togo, încărcată cu minereu de fier, a eşuat pe canalul Sulina

O navă sub pavilion Togo, încărcată cu minereu de fier, a eşuat pe canalul Sulina

„A eşuat în timp ce naviga nava maritimă Leon 1 pavilion Togo, încărcată cu 5000 de tone de minereu de fier şi se deplasa în amonte pe canalul Sulina spre Portul Galaţi. A eşuat la malul drept al canalului Sulina la mila 31+700 Nu au fost semnalate victime, nici poluare, semnalul navigabil nu a fost afectat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Petrică Rade, purtătorul de cuvânt al Căpităniei Zonale Tulcea.

Iniţial nava a încercat dezeşuarea prin mijloace proprii, iar apoi a reuşit dezeşuarea cu ajutorul unui remorcher trimis în zonă, respectiv remorcherul Farul.

Nava a eşuat în jurul orei 10.10, la 12.28 nava a fost dezeşuată, iar la 13.41 ea şi-a continuat marşul amonte cu mijloace proprii, cu asistenţa remorcherului Farul.

„A fost ancorat în rada portului Tulcea de la mila marină 36, unde a fost reţinută de Căpitănia Zonală Tulcea pentru cercetări şi inspecţii de clasă, reconfirmarea clasei având în vedere această eşuare”, a mai spus sursa citată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici