O nouă etapă de relaxare a restricţiilor anti-COVID, de la 1 august. Florin Cîţu anunţă la ce ne putem aştepta

  • Prima zi din august va aduce o nouă etapă de relaxare a restricţiilor anti-COVID.
  • Obligativitatea vaccinării medicilor nu este o opţiune, a declarat Florin Cîţu, premierul României.
  • Condiţiile de intrare în ţară nu vor fi modificate, în ciuda mai multor solicitări, spune Cîţu.
  • Posibilitatea unei a treia doze de vaccin anti-COVID rămâne, însă, în vigoare.
5370 afișări
Imaginea articolului O nouă etapă de relaxare a restricţiilor anti-COVID, de la 1 august. Florin Cîţu anunţă la ce ne putem aştepta

Florin Cîţu anunţă la ce ne putem aştepta

Premierul Florin Cîţu a spus, marţi, că, de la 1 august, vor fi noi măsuri de relaxare, „nu restricţii”, precizând totodată că „obligativitatea vaccinării medicilor nu este o opţiune”.

Cîţu spune că „nu scăpăm de mască în interior”, dar se modifică anumite măsuri ce vizează evenimentele în aer liber.

„Nu scăpăm de mască la interior, deocamdată. Este vorba despre un număr mai mare de participanţi la evenimente în aer liber, dar ora 2:00 nu se schimbă. Eu zic că suntem într-o situaţie foarte bună, monitorizăm, avem şi condiţii de intrare în ţară pe care nu le modificăm, deşi există cereri”, a spus premierul.

Florin Cîţu a punctat că „există o singură pregătire pentru valul patru: vaccinarea”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici