O pensiune a introdus în serviciile sale asigurarea storno. Cum funcţionează

  • Proprietarii unei pensiuni de 900.000 de euro au introdus gratuit asigurarea storno în pachetele turistice
  • Primeşti 90% din suma achitată înapoi dacă nu mai poţi ajunge din motive medical
  • Businessul agenţiilor de turism a scăzut cu 90%, spune Mădălin Măncilă
488 afișări
Imaginea articolului O pensiune a introdus în serviciile sale asigurarea storno. Cum funcţionează

O pensiune a introdus în serviciile sale asigurarea storno. Cum funcţionează

Work from home s-a transformat în Work from Fundata. O spun Mădălin Măncilă şi Remus Vişan, antreprenorii care au preluat, în plină criză, pensiunea Casa Muntelui din Fundata, judeţul Braşov. Pentru că mai au o agenţie de business travel şi a fost extrem de afectată de criza sanitară, ei spun că au trebuit să reinventeze strategia pentru a supravieţui. Acum, antreprenorii spun că sunt un caz norocos şi că au pensiunea plină. De asta, s-au gândit să introducă în pachetele turistice şi o asigurare storno gratuită, dacă planurile de vacanţă îţi sunt stricate de coronavirus sau de altă problemă medicală.

Remus Vişan, proprietar al pensiunii Casa Muntelui: Rezistăm cu brio, weekend-urile le avem pline, avem turişti şi în timpul săptămânii. Primim multe telefoane de la turişti care verifică cum ne pregătim şi cum îi aşteptăm, simţim că unii dintre ei sunt speriaţi. Începem să vedem rezervări cu 2-3 săptămâni înainte faţă de acum o lună de zile, când se făceau rezervări cam cu 7-10 zile înainte. Asigurarea probabil că va creşte şi mai mult gradul de încredere.

Mădălin Măncilă, co-proprietar al pensiunii Casa Muntelui: Să găsim soluţii pentru ca turiştii noştri odată să se simtă în siguranţă la locaţie şi apoi să simtă şi siguranţa banilor lor. Unul dintre turişti sau din familia respectivă nu mai reuşeşte să ajungă din motive medicale, el va transmite căre asigurator dovada de la medicul specialist sau medicul de familie, iar asiguratorul va despăgubi cu 90% suma pe care a plătit-o. Avem trei tipuri de turişi: turişti care vin în vacanţă să se relaxeze şi să se odihnească, turişti care vin să lucreze şi zona corporate.

Pensiunea Casa Muntelui are o capacitate de 14 camere duble

Preţul unei nopţi de cazare este, în medie, 300 lei/cameră, cu mic dejun inclus

Sectorul hotelier a pierdut 1 mld.euro din cauza crizei

Până la finalul anului, HoReCa va pierde circa 3 mld.euro

Călin Ile: 40% din angajaţii HoReCa vor fi concediaţi până la finalul anului

HoReCa a pierdut 60% din cifra de afaceri din cauza crizei COVID-19

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici