O pensiune de mari dimensiuni şi două anexe din Arieşeni au ars din temelii, iar pompierii intervin de 11 ore

O pensiune de dimensiuni mari din staţiunea Arieşeni şi două anexe au ars în totalitate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar aproape 20 de pompieri cu cinci autospeciale intervin de 11 ore, operaţiunea fiind dificilă din cauza cantităţii foarte mari de jar care trebuie stins.

754 afișări
Imaginea articolului O pensiune de mari dimensiuni şi două anexe din Arieşeni au ars din temelii, iar pompierii intervin de 11 ore

O pensiune de mari dimensiuni şi două anexe din Arieşeni au ars din temelii, iar pompierii intervin de 11 ore

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, căpitan Todor Cristian, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii intervin de la miezul nopţii pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o pensiune din comuna Arieşeni, iar în aceste momente nu există pericol de extindere.

”Pensiunea, care era din lemn, a ars în totalitate. Când au ajuns echipele incendiul era generalizat. Flăcările s-au extins la o anexă a aceleiaşi pensiuni şi la o anexă a unui vecin, acestea fiind distruse. Fiind o cantitate foarte mare de material lemnos, inclusiv a celui depozitat, intervenţia este una foarte dificilă”, a declarat căpitan Todor Cristian.

În incendiu nu au fost persoane rănite, întrucât la pensiune nu era cazat niciun turist, însă o femeie, probabil soţia proprietarului, a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de asistenţă medicală, două echipaje de medici aflându-se la faţa locului, potrivit sursei citate.

Căpitan Todor Cristian a adăugat că nu se poate pronunţa cu privire la cauzele izbucnirii incendiului, deoarece intervenţia nu s-a finalizat.

Pe lângă cei aproape 20 de pompieri, ofiţeri şi subofiţeri, au intervenit şi mai mulţi voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Arieşeni.

Pompierii intervin cu cinci autospeciale, celelalte construcţii fiind protejate, neexistând pericol de extindere.

Pensiunea era una de mari dimensiuni, având mai multe camere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici