Principalul suspect în cazul paznicului omorât în bătaie la Constanţa a fost prins FOTO / VIDEO

Principalul suspect în cazul paznicului omorât în bătaie la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Constanţa, un bărbat de 54 de ani, din comuna Tuzla, a fost prins de poliţişti la Focşani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2479 afișări
Imaginea articolului Principalul suspect în cazul paznicului omorât în bătaie la Constanţa a fost prins FOTO / VIDEO

Principalul suspect în cazul paznicului omorât în bătaie la Constanţa a fost prins FOTO / VIDEO

Potrivit anchetatorilor, bărbatul lucrase împreună cu victima şi fusese dat dispărut de la domiciliul său încă din luna mai a acestui an.

Gheorghe Stoica, principalul suspect în acest caz de tâlhărie urmată de moartea victimei, a fost prins în noaptea de sâmbătă spre duminică, în gara de la Focşani.

El a fost reţinut şi apoi a fost trimis sub escortă la Poliţia Judeţeană Constanţa, unde urmează acum să fie audiat.

Fapta s-a petrecut duminica trecută, victima - un bărbat în vârstă de 55 de ani - fiind găsită într-o baltă de sânge, în stare de inconştienţă, în incinta unei societăţi care se ocupă cu comercializarea fierului vechi, situată pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de poliţie, dar şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean Constanţa, care l-a transportat pe paznic la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru evaluare şi investigaţii medicale de specialitate. Bărbatul prezenta un traumatism cranio-cerebral acut închis cu hemoragie subdurală şi, deşi a fost supus imediat unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, aceasta a murit, luni dimineaţă.

Anchetatorii spun că paznicului i-a fost furată maşină şi cred că cel mai probabil ar fi surprins o persoană sau mai multe care încercau să fure şi de aceea a fost lovit. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie urmată de moartea victimei.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici