O persoană a murit, alta a fost rănită într-un incendiu la Avicola Codlea - VIDEO

O persoană a murit, iar alta a fost rănită, marţi după-amiză, în urma unui incendiu izbucnit la ferma de pui Avicola Codlea.

49 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit, alta a fost rănită într-un incendiu la Avicola Codlea - VIDEO

O persoană a murit, alta a fost rănită într-un incendiu la Avicola Codlea (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Informaţia a fost furnizată de Poliţia Judeană Braşov, care a trimis la faţa locului o echipă de cercetare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au precizat, la rândul lor, că au trimis la ferma Avicola Codlea, care este proprietate privată, o ambulanţă SMURD, care a preluat o persoană intoxicată cu fum. Victima a suferit şi arsuri superficiale la mâini, au mai precizat sursele citate.

Conform serg.maj. Mircea Costăchescu de la ISU Braşov, nu a fost necesară intervenţia pompierilor deoarece pentru stingerea focului au acţionat reprezentanţii Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Codlea, iar la ora transmiterii acestei ştiri incendiul fusese stins.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici