O persoană s-a electrocutat, după ce a călcat pe cabluri de electricitate, rupte în urma ploii

O persoană s-a electrocutat, după ce a călcat pe cabluri de electricitate rupte la căderea unui copac pe carosabil, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

288 afișări
Imaginea articolului O persoană s-a electrocutat, după ce a călcat pe cabluri de electricitate, rupte în urma ploii

O persoană s-a electrocutat, după ce a călcat pe cabluri de electricitate, rupte în urma ploii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Conform sursei citate, incidentul a avut loc pe Strada Episcop Chesarie, din Bucureşti.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care îi acordă îngrijiri medicale.

În Capitală, mai multe străzi au fost inundate, duminică seara, din cauza ploii torenţiale.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, una dintre aceste străzi este Lânăriei din Sectorul 4 al Capitalei, care este inundată.

Mai mult, în anumite zone, maşinile s-au oprit, pe avarii, pentru că nu au mai putut continua să circule din cauza grindinei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici