O rusoaică a trăit 80 de ani cu un ac în creier. Medicii cred că părinţii ei au încercat să o ucidă

  • O bătrână din Orientul Îndepărtat al Rusiei a trăit toată viaţa cu un ac de 3 cm lungime în creier.
  • Medicii au făcut descoperirea neaşteptată în timpul unei tomografii computerizate.
2048 afișări
Imaginea articolului O rusoaică a trăit 80 de ani cu un ac în creier. Medicii cred că părinţii ei au încercat să o ucidă

Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

Medicii cred că femeia, în vârstă de 80 de ani, a fost victima unui infanticid eşuat, iar părinţii nu au mai încercat să scoată acul de teamă să nu-i înrăutăţească starea de sănătate, relatează The Guardian.

Într-un comunicat, departamentul local de sănătate din regiunea rusă Sakhalin a transmis: "Astfel de cazuri în perioada foametei nu au fost neobişnuite". Părinţii ei au decis probabil să îşi omoare copilul în timpul celui de-al doilea război mondial, deoarece ea a trăit cu acul de 3 cm lungime "de la naştere". Această metodă era adesea folosită pentru a ascunde dovezile crimei, a precizat instituţia.

În timpul războiului, în întreaga Uniune Sovietică au existat penurii de alimente, iar mulţi oameni au trăit în sărăcie.

"Acul a pătruns în lobul parietal stâng, dar nu a avut efectul scontat; fata a supravieţuit", a declarat departamentul local de sănătate, adăugând că pacienta nu s-a plâns niciodată de dureri de cap.

"Starea ei este monitorizată de către medicul curant", a precizat departamentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici