O stradă dintr-un municipiu a fost asfaltată noaptea, în timpul ninsorii | VIDEO

Mai mulţi muncitori au fost filmaţi, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, în timp ce asfaltau o stradă din Craiova, judeţul Dolj, deşi localitatea era sub cod portocaliu de ninsoare. Imaginile au fost postate pe facebook de un consilier local PNL.

1322 afișări
Imaginea articolului O stradă dintr-un municipiu a fost asfaltată noaptea, în timpul ninsorii | VIDEO

O stradă dintr-un municipiu a fost asfaltată noaptea, în timpul ninsorii | VIDEO

„Pe o ninsoare măruntă, la Craiova se asfaltează. E incredibil, dar adevărat. (...) Se pot vedea utilajele, oamenii sunt aici. Oamenii nu au nicio vină. E vorba de cine derulează aceste contracte, cine face bani din aşa ceva şi, până la urmă, cine profită de banii craiovenilor, nedrept”, a spus Flavius Sirop, consilier local din partea PNL, în Craiova.

Imaginile au fost filmate vineri seara, la ora 21.15, când Craiova era sub cod portocaliu de ninsoare.

Pe imagini se văd maşinile şi muncitorii care asfaltează strada Putnei, din oraş, deşi carosabilul este ud şi afară ninge.

Lucian Prejbeanu, consilierului primarului municipiului Craiova, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că imaginile sunt reale, iar constructorul şi-a asumat asfaltarea.

"Constructorul şi-a asumat asfaltarea şi în caz că se întâmplă ceva o va remedia pe garanţie. Este adevărat. Au început asfaltarea în cursul dimineţii şi nu au terminat, mai aveau o cantitate mare de asfalt produsă în staţia de la Balş şi opţiunile erau să fie aşternută pe stradă sau să o arunce, pentru că asfaltul nu mai poate să fie utilizat după ce s-a răcit. Constructorul a ales să o aşeze pe stradă, cu menţiunea că în cazul în care vor fi probleme, o schimbă pe cheltuiala proprie", a spus Prejbeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici