O tânără din Italia pretinde că e fiica lui Maradona

  • O instanţă din Italia a decis conservarea trupului lui Diego Armando Maradona, după ce o tânără de 25 de ani, din Italia, a intentat proces de paternitate.
  • Ea ar fi aflat că este fiica legendei argentiniene în urmă cu doi ani şi de atunci încearcă să demonstreze acest lucru.
  • Femeia ar putea astfel deveni părtaşă la moştenirea de aproximativ 41 milioane de euro.
503 afișări
Imaginea articolului O tânără din Italia pretinde că e fiica lui Maradona

Legendarul fotbalist Diego Armando Maradona mort pe 25 de noiembrie, în urma unul stop cardiac, nu este lăsat să se odihnească în pace.

Un tribunal din Argentina a decis conservarea corpului acestuia, deoarece o femeie în vârstă de 25 de ani pretinde că este fiica argentinianului, informează dailymail.co.uk.

Instanţa interzice, astfel, incinerarea fostului mare fotbalist, pentru că e posibil să fie nevoie de ADN-ul său în cazuri de stabilire a parternităţii.

Italianca Magali Gil (25 ani) a intentat proces de paternitate în aprilie anul trecut, pretinzând că este fiica lui Maradona şi solicitând în acest sens un test ADN.

Ea ar fi aflat că este fiica legendei argentiniene în urmă cu doi ani şi de atunci încearcă să demonstreze acest lucru.

Magali Gil a fost crescută de părinţi adoptivi, însă mama ei i-a spus în 2018 că este fiica lui Maradona.

Tânăra susţine că este dreptul ei să ştie dacă Maradona îi este sau nu tată şi nu se va opri până nu va afla adevărul.

Ea ar putea astfel deveni părtaşă la moştenirea de aproximativ 41 milioane de euro.

Argentinianului a avut multe relaţii de-a lungul vieţii şi a lăsat în urmă o familie mare. Cinci copii sunt recunoscuţi oficial şi alţi 6 au cerut teste de paternitate şi sunt implicaţi într-un proces complicat de moştenire.

Una din fiicele sale recunoscute ar făcut o glumă, spunând că Maradona ar putea alinia un prim unsprezece din proprii săi copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici