Oase despre care se presupune că sunt umane, descoperite în curtea unui spital din Ploieşti

Mai mulţi muncitori care făceau săpături în curtea Spitalului "Boldescu" din municipiul Ploieşti au descoperit, marţi dimineaţă, oase despre care se presupune că sunt umane, lucrătorii anunţând Poliţia.

403 afișări
Imaginea articolului Oase despre care se presupune că sunt umane, descoperite în curtea unui spital din Ploieşti

Oase despre care se presupune că sunt umane, descoperite în curtea unui spital din Ploieşti (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, poliţiştii au fost anunţaţi, marţi dimineaţă, că mai mulţi muncitori care lucrau în curtea Spitalului "Boldescu", secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, au descoperit oase care par a fi umane.

Oasele au fost găsite în zona din spatele clădirilor, unde funcţionează cele trei secţii ale spitalului.

La ora transmiterii acestei ştiri, o echipă de poliţişti şi un procuror criminalist se află la Spitalul "Boldescu", pentru a face cercetări la faţa locului, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova.

Spitalul "Boldescu" din Ploieşti, secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă, este situat într-un cartier de case, iar aici funcţionează secţiile: urologie, ORL şi chirurgie oro-maxilo-facială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici