Obiectul ciudat găsit la percheziţia făcută de ruşi în palatul lui Prigojin

După răzmeriţa pusă la cale de Evgheni Prigojin şi a lui Grupare Wagner, autorităţile ruse au luat la puricat locaţiile în care locuia cel poreclit „bucătarul lui Putin”.

2004 afișări
Imaginea articolului Obiectul ciudat găsit la percheziţia făcută de ruşi în palatul lui Prigojin

Într-o locaţie din Sankt Petersburg, hotelul Trezzini, unde Prigojin avea un birou, s-au găsit sume mari de bani. Surse independente vorbesc despre circa 43 de milioane de euro şi lingouri din aur, precum şi un paşaport fals.

FSB-ul a scotocit apoi şi palatul lui Prigojin. Acolo, serviciul secret a găsit numeroase arme, pachete cu bani (ruble), alte lingouri de aur, dar şi medalii pentru vitejie primite de la Vladimir Putin, căruia acum, aparent, i-a contestat puterea.

Banii confiscaţi de la liderul Wagner, echivalentul a 100 de milioane de euro, au fost ulterior predaţi, cu o procură oficială, şoferului lui Prigojin.

În megavila lui Prigojin s-a găsit şi obiecte ciudate şi care n-au legătură neapărat cu luptele dure purtate pe front de gruparea paramilitară. Este vorba despre peruci. În condiţiile în care Prigojin se tunde „zero”, perucile i-ar fi putut fi utile, eventual, pentru a se deghiza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici