„Ochii pe mine!” Alexandru Kelerman, strateg de conţinut digital: „Eficienţa este cea mai mare lecţie a pandemiei! O să câştige orice business care se duce în zona asta”

  • Alexandru Kelerman: „Tehnologia ne-a făcut foarte puţin răbdători. Vrem totul cât mai repede, vrem ca site-ul ăla să se încarce într-o secundă”
  • Alexandru Kelerman: „Sunt în industria asta de 6 ani de zile şi văd că abia acum, o dată cu pandemia asta, s-a prins lumea cât de important este să ai o prezenţă online”
  • Alexandru Kelerman, despre partea plină a paharului în pandemie: „Crescând consumul de internet s-au născut multe oportunităţi pentru oameni obişnuiţi să-şi facă şi ei un business”
209 afișări

„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi miercuri seara la Aleph News, Alexandru Kelerman, antreprenor şi strateg de conţinut digital şi Valentin Luca, flair bartender.

Cu Alex Kelerman luăm la explorat business-urile viitorului. Ce oportunităţi de afaceri avem într-o perioadă în care Covid-ul a schimbat total regulile jocului? Invitatul lui Vlad Craioveanu este şi strateg de conţinut digital şi consultant, aşa că îţi spune cu experienţa expertului care sunt paşii prin care îţi poţi salva afacerea, atunci când  simţi că lucrurile sunt în impas.

 

A.Kelerman:,,S-au născut multe oportunităţi pentru oameni obişnuiţi

Alex Kelerman îţi spune care este partea plină a paharului în pandemie şi cum pot fructifica oamenii oportunităţile apărute în această perioadă.

,,O să luăm din calcul medicina şi pe cei care vând măşti. Cred că orice ţine de sectorul ăsta digital, comerţ digital, magazine online, servicii digitale clar au mers bine. Ce mi se pare important este că, crescând consumul de internet s-au născut multe oportunităţi pentru oameni obişnuiţi să-şi facă şi ei un business.”

 

A.Kelerman: ,,Aş putea să fiu mai bine pregătit pentru o viitoare altă criză”

Alex Kelerman mărturiseşte franc că este o persoană pentru care este importantă eficienţa. Are bun-gust, îi plac lucrurile frumoase, simple şi elegante. Sunt standarde pe care le aplică şi atunci când vine vorba despre business-ul său. Ce a înţeles Alex Kelerman în această ultimă perioadă în legătură cu ceea ce înseamnă ideea de business?

,,Perioada asta m-a ajutat să mă repoziţionez, să-mi dau seama unde aduc cea mai multă valoare, să-mi dau seama dacă am sau nu nevoie de o echipă de 10 sau de 15 oameni, dacă am nevoie de un birou, cum pot să fac lucrurile mai eficient şi în acelaşi timp aş putea să fiu mai bine pregătit pentru o viitoare altă criză.”

 

Alex Kelerman: ,,O dată cu pandemia asta s-a prins lumea cât de important este să ai o prezenţă online”

 ,,Eu sunt în industria asta de 6 ani de zile şi văd că abia acum, o dată cu pandemia asta s-a prins lumea cât de important este să ai o prezenţă online, să produci conţinut de calitate, să realizezi că oamenii îşi petrec foarte mult timp în telefon şi consumă conţinut. Cred că viitorul este până la urmă într-o zonă în care fiecare business înţelege treaba asta şi produce conţinut relevant pentru consumator. Asta este variabila succesului!”

 

 

A.Kelerman: ,,Dacă nu ai cash, nu ai business!”

Alex Kelerman, strateg şi specialist în comunicare online, vorbeşte şi despre lecţiile pandemiei, despre care mărturiseşte că l-au ajutat să înţeleagă care sunt lucrurile la care poate renunţa şi care nu erau chiar atât de indispensabile, aşa cum credea înainte de pandemie.

,,Eficienţa cred că este cea mai mare lecţie a pandemiei. (...) Sigur, banii sunt întotdeauna o resursă indispensabilă. Dacă nu ai cash, nu ai business! Dar, mai mult decât atât, cred că, cum foloseam cash-ul ăla pe care îl aveam la dispoziţie, şi câţi bani erau blocaţi în spaţii, birouri, în excursii sau în business trip-uri care nu erau fie neapărat relevante şi puteau să fie rezolvate într-un call pe zoom. Eficienţa aş zice că este una dintre cele mai mari lecţii şi importanţa digitalizării.”

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici