„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News, Mihai Lovin, fondatorul Le SQUAD, agenţie de influencer marketing, Mihaela Niţă, medic pediatru şi actriţa Medeea Marinescu

Vlad Craioveanu te invită la talk-show-ul, „Ochii pe mine!”, joi, 1 octombrie, de la ora 20.30!

416 afișări

Mih Lovi – antreprenor în industrii creative – îţi explică cum a schimbat social media regulile jocului, dar şi ce înseamnă să fii content creator pe Instagram şi TikTok, două reţele de socializare care iau din ce în ce mai mult amploare. În plus, acesta îţi spune şi ce a însemnat pentru el să fie reprezentantul primului influencer virtual din Romania, Ana Tobor.

Şi fiindcă sănătatea este mai bună decât toate, medicul mediatru Mihaela Niţă îţi spune cum îţi poţi proteja copilul în sezonul virozelor şi al gripei, dar şi în contexul creşterii numărului de infectări cu COVID-19.

Actriţa Medeea Marinescu îţi povesteşte cum a trecut peste perioada de pandemie, de ce avem în continuare nevoie de teatru, dar şi cum vede revenirea pe scenă în condiţii de siguranţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici