Oferte de serviciu în perioada verii: barman, casier sau „spion“ pentru companii

Chiar dacă numărul românilor fără loc de muncă a continuat să crească în ultimul an până la 701.000 de persoane la sfârşitul lunii mai, oferta de joburi pe perioada verii a rămas la nivelul din 2009.

107 afișări
Imaginea articolului Oferte de serviciu în perioada verii: barman, casier sau „spion“ pentru companii

Oferte de serviciu în perioada verii: barman, casier sau „spion“ pentru companii (Imagine: Zoltan Kiraly/Mediafax Foto)

Nu oricine are însă şansa să lucreze part-time sau timp de trei luni, pentru că angajatorii îi preferă în primul rând pe studenţi, dar şi pe tinerii fără pretenţii salariale. Cât despre domenii, cele mai multe posturi vin din turism, logistică, construcţii şi servicii, gen call-center, realizarea de studii de piaţă şi aşa-numitele "mistery shopping" (verificarea incognito a modului în care lucrează angajaţii, n.r.), spun specialiştii în resurse umane.

Citeşte mai multe despre ofertele de serviciu în perioada verii pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici