OFF/ON THE RECORD, 13 noiembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Evelina Oprina, judecător, membru CSM

Curtea Constituţională a dat „undă verde” pe cele trei Legi ale Justiţiei, deşi legea privind statutul magistraţilor prevede că judecătorii şi procurorii nu mai pot fi sancţionaţi dacă nu respectă deciziile obligatorii ale CCR şi ÎCCJ.

162 afișări
Imaginea articolului OFF/ON THE RECORD, 13 noiembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Evelina Oprina, judecător, membru CSM

OFF/ON THE RECORD, 13 noiembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Evelina Oprina, judecător, membru CSM

Cum a gândit CCR când a dat o asemenea decizie, cum s-a ajuns în situaţia ca unii membri CSM să nu ştie amendamentele pe care chiar CSM le-a trimis în Parlament pe Legile Justiţiei, care mai este atmosfera din CSM, ce vulnerabilităţi au noile Legi ale Justiţiei, de ce fug chiar magistraţii maturi şi experimentaţi din sistemul judiciar şi ce generaţii de magistraţi vin în sistemul judiciar din România – despre toate acestea şi multe altele îţi vorbeşte duminică, de la ora 21.55, judecătorul Evelina Oprina, membru CSM, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
judecator,
csm

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici