Olandez acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un copil, reţinut. Fratele victimei, complice

  • Un cetăţean olandez de 57 de ani care locuia în Braşov a fost reţinut pentru act sexual cu un minor
  • În acelaşi timp, poliţiştii au reţinut şi fratele minorului abuzat, care era complicele bărbatului, spun poliţiştii
  • Cei doi vor fi prezentaţi înstanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile
330 afișări
Imaginea articolului Olandez acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un copil, reţinut. Fratele victimei, complice

Olandez acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un copil, reţinut. Fratele victimei, complice

Un cetăţean olandez, care locuia în Braşov, a fost reţinut, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un copil de 14 ani, pe care dorea să îl înfieze. Olandezul l-a avut complice pe fratele băiatului, un tânăr de 20 de ani, de asemenea reţinut.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, un bărbat de 57 de ani, cetăţean olandez, a fost reţinut, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un copil de 14 ani. De asemenea, a fost reţinut şi fratele copilului, un tânăr de 20 de ani, care ar fi sprijinit demersul olandezului.

„S-a reţinut că inculpatul major S.O.A. cetăţean olandez în vârstă de 57 de ani, cu complicitatea inculpatului major G.V. în vârstă de 20 de ani, au început demersurile pentru luarea în plasament a persoanei vătămate G.G.V. minor instituţionalizat în vârstă de 14 ani, frate al inculpatului G.V, minorul urmând a locui la domiciliul inculpatului S.O.A. în scopul înlesnirii întreţinerii de relaţii sexuale de către minor cu inculpatul S.O.A. Ulterior, în noaptea de 07/08.03.2020, după remiterea unor diverse sume de bani şi a unor cadouri, inculpatul S.O.A. în timp ce se afla la domiciliul său din mun. Braşov a întreţinut relaţii sexuale cu minorul G.G.V. în vârstă de 14 ani, cunoscând vârsta minorului”, arată procurorii.

Olandezul şi fratele victimei au fost reţinuţi poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate Braşov, iar procurorii cer arestarea lor preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici