Olimpici, premiaţi de PMB cu excursii în Europa

53 de elevi din liceele din Bucureşti care au obţinut medalii de aur, argint şi bronz la olimpiadele internaţioanele au fost premiaţi de Primăria Capitalei şi vor primi din partea PMB o excursie de cinci zile în Europa, urmând să viziteze oraşele Strasbourg, Berna, Stuttgard şi Luxemburg.

240 afișări
Imaginea articolului Olimpici, premiaţi de PMB cu excursii în Europa

Olimpici, premiaţi de PMB cu excursii în Europa

Cei 53 de elevi au primit diplome IN HONORIS, cea mai înaltă distincţie a municipalităţii bucureştene, pentru merite deosebite obţinute în cadrul olimpiadelor internaţionale.

Elevii premiaţi au obţinut rezultate foarte bune la următoarele discipline: chimie, informatică, matematică, biologie, geografie, limboi străine, astronomie şi astrofizică şi fizică. Elevii sunt înscrişi la următoarele licee din Capitală: Colegiul German "Goethe", Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu", Colegiul Naţional "Mihai Viteazul", Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc", Şcoala Centrală şi Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici