Olt: Doi tineri au intrat mascaţi într-o sală de jocuri, au agresat o angajată şi au furat 8.700 lei

Doi tineri, de 21 şi 22 ani, sunt cercetaţi după ce vineri dimineaţa ar fi intrat mascaţi într-o sală de jocuri din Caracal, unde au ameninţat-o pe angajată şi au furat 8.700 de lei. Un al treilea tânăr, care i-ar fi ajutat pe ceilalţi, este căutat de poliţişti.

837 afișări
Imaginea articolului Olt: Doi tineri au intrat mascaţi într-o sală de jocuri, au agresat o angajată şi au furat 8.700 lei

Olt: Doi tineri au intrat mascaţi într-o sală de jocuri, au agresat o angajată şi au furat 8.700 lei

Poliţiştii au fost sesizaţi vineri dimineaţa, în jurul orei 5.10, prin apel la 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Caracal şi i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că două persoane mascate au pătruns în incinta firmei, unde au agresat fizic o tânără de 30 de ani, angajată a societăţii comerciale, şi au sustras 8.700 de lei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru tâlhărie calificată. În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 22 de ani, din comuna Fălcoiu, judeţul Olt, bănuiţi de comiterea faptei.

După administrarea probatoriului, vineri, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele a doi tineri a fost emisă câte o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Olt.

Al trelea tânăr este căutat de poliţişti.

Sâmbătă, cei doi tineri reţinuţi au fost arestaţi preventiv de magistraţii Judecătoriei Caracal, care au emis pe numele celui de-al treilea tânăr un mandat de arestare preventivă în lipsă.

Surse din cadrul anchetei au spus, pentru MEDIAFAX, că incidentul a avut loc într-o sală de jocuri de noroc din Caracal şi că al trelea tânăr i-ar fi ajutat pe ceilalţi doi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici