Olt: Patru răniţi în urma unui incident armat (Video)

Patru persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, în urma unui scandal care a avut loc în localitatea Tufeni, judeţul Olt, după ce un bărbat a tras mai multe focuri de armă asupra lor, în urma incidentului victimele ajungând la spital.

19 afișări
Imaginea articolului Olt: Patru răniţi în urma unui incident armat (Video)

Olt: Patru răniţi în urma unui incident armat (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Agenţii Postului de Poliţie Tufeni au sesizat, duminică, în jurul orei 04.30, Inspectoratul de Poliţie al judeţului Olt că, în zona în care este organizat târgul săptămânal mai mulţi tineri din localitate au agresat verbal doi cetăţeni care coborâseră dintr-un autoturism Hummer.

Unul dintre bărbaţii din autoturism a luat din maşină o armă de vânătoare şi a tras un foc în plan vertical, după care cei doi au plecat de la faţa locului, a declarat subcomisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Olt.

La scurt timp, cei doi au revenit la faţa locului, iar unul dintre ei a tras trei focuri de armă într-o baracă în care se aflau tinerii cu care intraseră în conflict.

În urma acestui incident, au fost răniţi uşor, cu alice, Adrian C. (19 ani), Nicuşor D. (24 ani), Florinel C. (21 ani), şi Marin A. (25 ani), toţi din comuna Tufeni, care au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici