OMS donează României echipamente medicale de aproape 500.000 euro

România va beneficia de o nouă donaţie a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii constând în 106 defibrilatoare, 228 de kituri de echipamente individuale de protecţie şi 220 de tărgi pentru transportul pacienţilor.

711 afișări
Imaginea articolului OMS donează României echipamente medicale de aproape 500.000 euro

Premierul Nicolae Ciucă a convocat vineri, în format hibrid, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

În cadrul reuniunii, a fost aprobată Hotărârea CNSU care permite intrarea în stocurile naţionale de urgenţă, prin grija DSU şi IGSU, a mai multor echipamente sanitare necesare acordării asistenţei medicale de urgenţă şi prim ajutor calificat puse la dispoziţia României de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (WHO).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici