Onţanu vrea să desfiinţeze staţiile Petrom din centrul Capitalei

Edilul sectorului 2 Neculai Onţanu a cerut conducerii SC Petrom SA desfiinţarea staţiilor de alimentare cu carburant amplasate în zona centrală a Capitalei, pe motiv că reprezintă un pericol pentru cetăţeni, prima desfiinţată urmând să fie staţia din spatele Teatrului Naţional.

35 afișări
Imaginea articolului Onţanu vrea să desfiinţeze staţiile Petrom din centrul Capitalei

Onţanu vrea să desfiinţeze staţiile Petrom din centrul Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Situaţia staţiei situate pe strada Tudor Arghezi numărul 3 A, în spatele Teatrului Naţional, la câţiva metri de locuinţe, a fost supusă atenţiei conducerii Petrom, de către Onţanu şi conducerea Teatrului Naţional, informează, miercuri, Primăria Sectorului 2.

"În locul ei urmează să se realizeze o serie de lucrări destinate fluidizării traficului rutier din zona cuprinsă de străzile Tudor Arghezi - J. L. Calderon - Carol I, zonă cunoscută ca fiind foarte aglomerată şi cu blocaje zilnice de autovehicule", potrivit sursei citate.

De asemenea, în locul staţiei Petrom urmează să se amenajeze o parcare care să se adauge celei existente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici