Oprescu: Bucureştenii nu vor plăti mai mult pentru gigacalorie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni seară, referitor la contribuţia bucureştenilor din tariful gigacaloriei, că aceasta va rămâne neschimbată la iarnă, respectiv 170 de lei, restul până la 340 de lei urmând să fie achitat în continuare de municipalitate, ca subvenţie.

645 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Bucureştenii nu vor plăti mai mult pentru gigacalorie

Oprescu: Bucureştenii nu vor plăti mai mult pentru gigacalorie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Participarea cetăţenilor la plata gigacaloriei nu creşte", a subliniat Oprescu, la Antena 3, după ce a fost întrebat despre o eventuală majorare.

Edilul a adăugat că bucureştenii vor plăti pentru gigacalorie "cât plătesc de cinci ani de zile încoace", respectiv 170 de lei, diferenţa până la tariful de 340 de lei fiind subvenţie acordată de municipalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici