Oprescu cere bucureştenilor să se debaraseze de lucrurile inutile din casă

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri, la startul acţiunii de colectare a deşeurilor electronice şi electrocasnice, că-i roagă pe bucureşteni "să se debaraseze de toate lucrurile inutile din casă, pentru a da o mână de ajutor Programului Ecologic".

13 afișări
Imaginea articolului Oprescu cere bucureştenilor să se debaraseze de lucrurile inutile din casă

Oprescu cere bucureştenilor să se debaraseze de lucrurile inutile din casă (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Îi rog pe bucureşteni să scoată mâine toate aparatele electronice, electrocasnice şi electrice, inutile, pe care le au în casă, pentru a da o mână de ajutor acestui program ecologic. Noi avem sarcina să-i ajutăm să le transporte", a spus Sorin Oprescu, atunci când a dat startul acţiunii denumite "Acţiunea Verdeee".

Pe platoul din Piaţa Victoriei s-au adunat toţi reprezentanţii firmelor de salubrizare din cele cinci sectoare ale Capitalei, acţiunea de colectare a deşeurilor electronice, electrocasnice şi electrice urmând a se desfăşura în perioada 15-16 mai, în toate sectoarele Bucureştiului.

Totodată, primarul a spus că bucureştenii se pot prezenta singuri la oricare dintre cele 21 de puncte de colectare a acestor deşeuri, din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici