Opt accidente soldate cu 11 răniţi, în ultimele 24 de ore, în Capitală

Peste 130 de tamponări şi opt accidente rutiere soldate cu 11 răniţi au avut loc, în ultimele 24 de ore, pe străzile din Capitală, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, inspectorul princiipal al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Daniel Piştea.

20 afișări
Imaginea articolului Opt accidente soldate cu 11 răniţi, în ultimele 24 de ore, în Capitală

Opt accidente soldate cu 11 răniţi, în ultimele 24 de ore, în Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit acestuia, dintre cei 11 răniţi, patru au ajuns la spital în stare gravă.

Piştea a arătat că numărul accidentelor care s-au produs, luni, este sub media zilnică, iar cel al tamponărilor a crescut uşor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici