Opt persoane au petrecut noaptea în maşini blocate în zăpadă, în Mehedinţi

Opt persoane au petrecut noaptea de duminică spre luni în ger şi viscol, pe drumul comunal 125, între Pădina Mică şi Pădina Mare din judeţul Mehedinţi, după ce au rămas blocate cu două autoturisme în nămeţi.

189 afișări
Imaginea articolului Opt persoane au petrecut noaptea în maşini blocate în zăpadă, în Mehedinţi

Opt persoane au petrecut noaptea în maşini blocate în zăpadă, în Mehedinţi (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

Potrivit căpitanului Liviu Boruga din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, primarul localităţii Pădina Mare s-a oferit să îi cazeze pe oameni la Primărie, dar aceştia nu au vrut să îşi părăsească maşinile.

Luni dimineaţă în zonă va fi trimis un utilaj care să deblocheze autoturismele.

Conform ISU Mehedinţi, din cauza zăpezii şi a viscolului în noaptea de duminică spre luni zeci de autoturisme au rămas înzăspezite pe mai multe drumuri din judeţ, autorităţile intervenind cu utilaje pentru a le debloca.

Astfel, blocaje s-au creat pe drumuri naţionale 56 C, între Burila Mică şi Jiana, unde 24 de autoturisme au rămas înzăpezite, pe DN 56 C, între Gruia şi Gârla Mare, unde au rămas în zăpadă zece autoturisme, şi pe DJ 607B, între Cireşu şi Jidoştiţa.

La ora transmiterii acestei ştiri se menţin închise drumurile judeţene 561A, pe sectorul Prisăceaua - Oprişor, 563, între Oprişor şi Punghina, 561 A - pe sectorul Tâmna Bâcleş, DJ 562 - pe sectorul Obârşia de Câmp - Dârvari, DJ 563A, pe sectorul Vlădaia - Almăjel şi drumul comunal Pădina Mică - Iablaniţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici