Opt răniţi după un atac cu rachete în regiunea Harkov, Ucraina

O rachetă rusă a lovit vineri o clădire a departamentului de pompieri din regiunea nordică Harkov, rănind cel puţin opt salvatori, a declarat ministrul de interne ucrainean, citat de Reuters.

59 afișări
Imaginea articolului Opt răniţi după un atac cu rachete în regiunea Harkov, Ucraina

Opt răniţi după un atac cu rachete în regiunea Harkov, Ucraina

Atacul a vizat oraşul Izium, a precizat ministrul Ihor Klymenko, într-o postare pe aplicaţia de mesagerie Telegram, însoţită de imagini cu clădirea distrusă şi camioane de pompieri.

„Clădirea în sine şi 13 echipamente au fost, de asemenea, avariate”, a adăugat el, dar nu a precizat ce tip de rachetă a fost folosită.

Cinci din şase drone au fost distruse în două valuri de atacuri cu drone Shahed pe care Rusia le-a lansat în cursul nopţii asupra regiunilor sudice Mykolaiv şi Herson, a declarat Natalia Humeniuk, purtător de cuvânt al comandamentului militar din sud.

„Din nefericire, a existat o lovitură asupra unui obiect de infrastructură, a izbucnit un incendiu”, a declarat ea în comentarii la televizor. „Dar nu este critic, a fost localizat”.

Nu au existat victime, a adăugat ea.

Reuters nu a putut verifica independent rapoartele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rănit,
rachete,
harkov

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici