Oraşul Bistriţa, acoperit cu un nor gros de fum în urma unui incendiu

Oraşul Bistriţa a fost acoperit cu un nor gros de fum, luni seară, iar localnicii au intrat în panică şi au chemat mai multe echipaje de pompieri, din cauza unui incendiu izbucnit la o fabrică de mase plastice din municipiu.

35 afișări
Imaginea articolului Oraşul Bistriţa, acoperit cu un nor gros de fum în urma unui incendiu

Oraşul Bistriţa, acoperit cu un nor gros de fum în urma unui incendiu (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, incendiul a izbucnit luni seară la ora 20.06, iar patru minute mai târziu trei autospeciale cu 17 subofiţeri au ajuns la faţa locului şi au reuşit să localizeze incendiul.

Din primele constatări se pare că focul a fost declanşat de o ţigară aruncată în curtea fabricii în care erau depozitate materiale plastice. Acestea s-au aprins imediat şi au dus la formarea norului gros de fum. Intervenţia rapidă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă la o fabrică de mobilă din apropiere.

Până în prezent, pagubele nu au fost evaluate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici