Orban anunţă că a crescut capacitatea de testare. Câte teste se fac zilnic în România

  • Capacitatea de testare a crescut în România. Se fac 7.000 de teste pe zi
  • Orban: Azi e prima zi când numărul persoanelor vindecate a depăşit numărul de persoane infectate
  • România are peste 10.400 de cazuri de infectări cu noul coronavirus
5869 afișări
Imaginea articolului Orban anunţă că a crescut capacitatea de testare. Câte teste se fac zilnic în România

Orban anunţă că a crescut capacitatea de testare. Câte teste se fac zilnic în România

Veşti bune. Azi a fost prima zi în care numărul de persoane vindecate a depăşit numărul de persoane infectate. Premierul Ludovic Orban anunţă că Guvernul a crescut şi capacitatea de testare.

„Am crescut capacitatea de testare. În ultimele intervale de 24 de ore s-au efectuat peste 7000 de teste zilnic. Numărul persoanelor diagnostocate pozitiv este sub 400. Chiar astăzi cred că este prima zi în care numărul de persoane vindecate a depăşit numărul de persoane infectate. Sigur, asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la comportamentul responsabil. Trebuie să ţinem cont în continuare de regulile stabilite”, a declarat Ludovic Orban, la Antena 3.

În România au fost înregistrate peste 10.400 de cazuri de covid-19, iar bilanţul morţilor a ajuns la 567.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici