Orban despre afirmaţiile lui Tăriceanu: Bănuiesc că nu se referea la mine

Fostul ministru al Transporturilor Ludovic Orban, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că bănuieşte că afirmaţiile liderului PNL Călin Popescu Tăriceanu referitoare la activitatea fostei conduceri a ministerului în privinţa contractului cu Bechtel nu îl vizau pe el, ci pe Radu Berceanu.

13 afișări
Imaginea articolului Orban despre afirmaţiile lui Tăriceanu: Bănuiesc că nu se referea la mine

Orban despre afirmaţiile lui Tăriceanu: Bănuiesc că nu se referea la mine

"Bănuiesc că nu se referea la mine, ci la Berceanu, care nu a achitat avansul la lucrări pentru 2009", a spus fostul ministru al Transporturilor, vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, ca reacţie la acuzaţiile lui Călin Popescu Tăriceanu, care, într-o conferinţă de presă, la Cluj, a reproşat faptul că Ministerul Transporturilor "nu a ştiut să ţină în mână această lucrare".

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat, la începutul lunii ianurie, că mandatul actualei conduceri a PNL este "spre final", că PNL se află într-o nouă etapă, iar congresul trebuie să aleagă noi lideri, şi şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţia formaţiunii.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu s-a declarat, marţi, nemulţumit de activitatea fostei conduceri a Ministerului Transporturilor în ceea ce priveşte urmărirea contractului cu compania Bechtel, de construire a Autostrăzii Transilvania, reproşând faptul că lucrarea nu a fost "ţinută în mână".

Citeşte şi:

Tăriceanu, nemulţumit de prestaţia fostei conduceri a MT privind Autostrada Transilvania

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici