Ovidiu Ohanesian a făcut publice fotografii cu locul în care au fost ţinuţi jurnaliştii români răpiţi în 2005

Imagini în exclusivitate de la locul în care au fost ţinuţi captivi cei trei jurnalişti români răpiţi în 2005 în Irak. Ovidiu Ohanesian a făcut publice, sâmbătă seară, la emisiunea Q&A, mai multe fotografii din temniţa în care a stat 51 de zile alături de Marie-Jean Ion şi Sorin Mişcoci. Este vorba de o fermă aflată în apropierea capitalei irakiene.

77 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Ohanesian a făcut publice fotografii cu locul în care au fost ţinuţi jurnaliştii români răpiţi în 2005

Ovidiu Ohanesian a făcut publice fotografii cu locul în care au fost ţinuţi jurnaliştii români răpiţi în 2005 (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Jurnalistul Ovidiu Ohanesian a declarat, la emisiunea Q&A de la Antena 3, că fotografiile au fost făcute de trupele speciale americane imediat după eliberarea ostaticilor.

Ohanesian spune că în beciul în care a stat alături de Marie Jean Ion şi Sorin Mişcoci au fost ţinuţi iniţial 11 oameni.

Citeşte mai multe despre fotografiile făcute publice de Ovidiu Ohanesian pe www.antena3.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici