(P) 4 moduri trendy de a purta tricouri polo pentru bărbaţi

674 afișări
Imaginea articolului (P) 4 moduri trendy de a purta tricouri polo pentru bărbaţi
Un tricou polo este în general recunoscut ca o alternativă mai elegantă la cămăşile cu mânecă lungă sau scurtă. Aceasta este ţinuta perfectă pentru lunile calde. Un tricou polo poate fi purtat în mai multe moduri diferite.
 
Originile tricoului polo datează din secolul al XIX-lea, când soldaţii britanici din India îl foloseau pentru a juca polo. Cu toate acestea, celebrul tenismen francez Rene Lacoste din anii 1920 a fost cel care nu numai că a creat versiunea sa modernă, dar a contribuit şi la popularizarea acesteia. A fost primul jucător de tenis care a apărut pe teren purtând un tricou polo în 1926, în timpul turneului de Grand Slam US Open. 
 
Trebuie remarcat imediat că tricoul polo nu este o ţinută formală, aşa că nu trebuie să-l porţi la ceremonii mari sau la întâlniri importante de afaceri. 
 

Tricoul polo bărbătesc cu un costum

 
Tricourile disponibile pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/tricouri-clasice-si-polo/tricouri-polo se potrivesc cu diverse stilizări smart casual, inclusiv un costum. 
 
Privind un costum şi un tricou polo separat, nu poţi decât să fii de acord că sunt elemente destul de standard ale garderobei bărbaţilor. Când le porţi împreună, se dovedeşte că pot fi o pereche excepţional de asortată. 
 
Regula este simplă - în loc de cămaşă şi cravată, poartă un tricou polo bleumarin, gri sau negru. Poţi alege una care imită nuanţa costumului sau o culoare care funcţionează frumos pe baza contrastului. Există o mulţime de posibilităţi aici, iar rezultatul final este potenţial letal.
 
 

Tricou polo bărbătesc de vară cu dungi

 
Astăzi, nu lipsesc tricourile imprimate care cer în mod agresiv atenţia. Totuşi, ar fi bine dacă ţinuta ta ar fi remarcată din motivele corecte. Prin urmare, un tricou polo cu dungi verticale poate fi un accesoriu foarte la îndemână. Curelele sunt în general o idee grozavă pentru a condimenta stilul şi pentru a prelungi puţin silueta în acelaşi timp. 
 
Cu atât mai mult poţi combina cu uşurinţă astfel de tricouri cu pantaloni chino, blugi, adidaşi sau mocasini. Cu toate acestea, merită să respecţi regula conform căreia dungile de pe tricoul polo trebuie să fie de maximum trei culori. Iar pantalonii şi pantofii nu trebuie să se suprapună.
 

Tricou polo în culori strălucitoare

 
Vara favorizează acest tip de ţinută. Începe cu un tricou polo gri sau alb, apoi, în loc să-l porţi cu pantaloni de culoare închisă, poartă pantaloni chino albi sau crem şi mergi pe pantofi eleganţi din piele, de preferat maro. 
 
Regula este: cu cât tenul tău este mai închis, cu atât poţi alege nuanţe mai deschise pentru ţinute. Dacă eşti mai palid şi vrei să porţi un tricou polo alb combinat cu nuanţe deschise, atunci pantalonii chino bej vor adăuga exact contrastul potrivit.
 

Tricou polo cu pantaloni plisaţi

 
Un tricou polo este indispensabil identificat cu hainele clasice pentru bărbaţi, aşa cum le găseşti pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte. Dacă cineva doreşte o ţinută elegantă, precum a bărbaţilor din prima jumătate a secolului XX (ex. Cary Grant, Fred Astaire sau Rene Lacoste), se poate realiza cu uşurinţă cu pantaloni plisaţi. 
 
Cu toate acestea, pentru a obţine un aspect plăcut, trebuie să alegi un tricou polo cu un design interesant (poate fi cu model sau imprimeu) şi să alegi pantofi sport în loc de pantofi joşi. Acest lucru va oferi o tentă mai contemporană a ţinutei.
 
Desigur, există şi alte moduri de a purta un tricou polo (de exemplu, cu pantaloni militari), aşa că aici totul se termină cu stilul personal al fiecăruia. Cele patru combinaţii de ţinute de mai sus te pot ajuta să faci acest lucru.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici