(P) O şansă pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar

Individul este cea mai importantă prioritate a domeniului sanitar, fie el pacient sau cel care îl are în grijă. Într-un astfel de mediu este şi normal ca rigorile să fie multe şi foarte solicitante: disciplina, empatia şi atenţia la detalii sunt doar câteva dintre ele. În condiţiile unui domeniu ca acesta, în care devotamentul faţă de muncă este subînţeles, este normal ca răsplata să fie una pe măsură.

2499 afișări
Imaginea articolului (P) O şansă pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar

(P) O sansa pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar

Individul este cea mai importanta prioritate a domeniului sanitar, fie el pacient sau cel care il are in grija. Intr-un astfel de mediu este si normal ca rigorile sa fie multe si foarte solicitante: disciplina, empatia si atentia la detalii sunt doar cateva dintre ele. In conditiile unui domeniu, ca acesta, in care devotamentul fata de munca este subinteles, este normal ca rasplata sa fie una pe masura. Un asemenea context cere, fara nicun dubiu, o ascensiune fara piedici in cariera. Tocmai de aceea, Asociatia Centrul Roman de Initiative sustine dezvoltarea profesionala a femeilor in domeniul sanitar. Echidistanta si egalitatea sanselor sunt perceptele noastre in ceea ce priveste oportunitatile acordate carierei acestora.

Femeile din domeniul sanitar au acum propria comunitate online: www.promovareata.ro – un website dezvoltat in al treilea an de desfasurare a proiectului ”O sansa pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar”,  proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007 – 2013:  Investeste in oameni!

PromovareTa.ro este un site orientat catre dezvoltarea profesionala a femeilor din domeniul sanitar prin incurajarea schimburilor de experienta intre membrii activi. Acesta se adreseaza intregii comunitati medicale, in speranta imbunatatirii actului profesional si legislativ si a construirii unei colectivitati extinse a femeilor din domeniu. Site-ul permite ca utilizatoarele sa impartaseasca informatii si experiente de viata si cariera cu colegele din intreaga tara si din afara granitelor.

Prin intermediul acestei retele online, profesionale si interprofesionale, se ofera acces nelimitat la informatii, cei interesati avand posibilitatea de a-si gestiona propria imagine si de a contribui la imbunatatirea intregului sector sanitar dar si a pietei de munca din Romania.

Avantajul celor care aleg sa devina membri ai comunitătii PromovareaTa.ro consta in faptul ca isi pot completa profilul in mediul online, beneficiind de oportunitatea de a-si creste propria vizibilitate pe piata de profil, oferind colegilor, prietenilor si angajatorilor o imagine profesionala corecta.

Scopul proiectului ”O sansa pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar” este de a asigura accesul egal la ocupare si indeosebi la construirea unei cariere profesionale si implicarea in functii de conducere, in vederea crearii unei piete a muncii inclusive, pentru femeile din domeniul sanitar. Stereotipurile si ideile preconcepute nu isi au locul intr-un domeniu in care grija pentru oameni este fundamentala.

www.promovareata.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici