Pacient care arunca cu petarde în Sanatoriul TBC Moroieni, externat disciplinar

Un pacient care înjura, consuma alcool şi arunca cu petarde în saloanele Sanatoriul TBC din Moroieni, judeţul Dâmboviţa, a fost externat disciplinar din cauza comportamentului său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

549 afișări
Imaginea articolului Pacient care arunca cu petarde în Sanatoriul TBC Moroieni, externat disciplinar

Pacient care arunca cu petarde în Sanatoriul TBC Moroieni, externat disciplinar

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a fost luată măsura externării disciplinare în cazul unui pacient, întrucât “nu se mai putea tolera aşa ceva”, pacientul având un comportament agresiv.

Bărbatul îi înjura pe ceilalţi pacienţi şi cadrele medicale, a aruncat cu petarde în saloane şi în camera asistentelor, dar consuma şi alcool.

“A fost externat disciplinar. Pacientul se comporta necivilizat. Nu se mai putea tolera aşa ceva. Era frecvent în stare de ebrietate, nu ştiu de unde procura alcool. Se comporta neadecvat atât cu pacienţii cât şi cu cadrele medicale, cu agresivitate, înjura. A dat şi cu petarde în saloanele pacienţilor, dar şi în camera asistentelor”, a declarat Dumitrescu.

Acesta a mai precizat că pacientul respectiv, care locuieşte în zona Titu, are internări repetate şi s-a luat decizia să fie internat, din nou, doar în caz de urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici