Papa Francisc, îmbrăţişat la Palatul Culturii din Iaşi de patru copii orfani din Republica Moldova

Papa Francisc a fost întâmpinat, sâmbătă, la Palatul Culturii din Iaşi de patru copii orfani din Republica Moldova, îmbrăcaţi în costume tradiţionale.

1081 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc, îmbrăţişat la Palatul Culturii din Iaşi de patru copii orfani din Republica Moldova

Papa Francisc, întâmpinat de patru copii orfani care l-au îmbrăţişat

Papa Francisc a ajuns la Palatul Culturii din Iaşi, unde a fost întâmpinat de patru copii orfani, din Republica Moldova.

Cei patru copii au fost îmbrăcaţi în costume tradiţionale moldoveneşti.

La Palatul Culturii, Papa Francisc a fost întâmpinat şi de premierul Viorica Dăncilă, de episcopul Petru Gherghel şi de alte feţe bisericeşti.

Papa Francisc este prezent la Palatul Culturii pentru o întâlnire mariană cu tinerii şi familiile, cărora le va adresa cel de-al şaselea discurs al vizitei.

A fost adusă de la Cacica, din judeţul Suceava, la catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină“ din Iaşi, icoana Maicii Domnului, considerată făcătoare de minuni, iar Papa Francisc a binecuvântat-o.

Taguri:
papa francisc,
orfan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici