Parc de distracţii cu montagnes russes, planetarium şi studiouri de simulare spaţială, în Bucureşti

Primul mare parc de distracţii din România urmează să se construiască în partea de vest a Bucureştiului, pe o suprafaţă de 26 de hectare, în apropierea şoselei de centură a Capitalei. Investiţia pentru Bucharest World of Adventures Park este estimată la aproape 140 de milioane de euro, iar ridicarea ei se va întinde pe durata a trei ani, potrivit proiectului prezentat de Impact Developer&Contractor, cu prilejul forumului arab-român care a avut loc zilele trecute la Bucureşti, potrivit Gândul.

574 afișări
Imaginea articolului Parc de distracţii cu montagnes russes, planetarium şi studiouri de simulare spaţială, în Bucureşti

Parc de distracţii cu montagnes russes, planetarium şi studiouri de simulare spaţială, în Bucureşti

Principalele atracţii ale parcului vor fi două montagnes russes, un turn unde vizitatorii vor putea experimenta căderea liberă, un planetarium şi studiouri de simulare spaţială. La acestea se vor adăuga un parc acvatic, atracţii acvatice pentru sezonul cald, alături de multe alte oportunităţi de distracţii.

De asemenea, parcul va cuprinde şi o sală multifuncţională de spectacole, o zonă de shopping, precum şi un hotel luxos, după modelul celor aferente marilor parcuri de distracţii din lume, restaurante, un centru de tip outlet, precum şi spaţii pentru parcare.

Află mai multe despre viitorul parc de distracţii pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici