Parchetul Judecătoriei Bistriţa a început ancheta pentru tâlhărie calificată în cazul jafului

Parchetul Judecătoriei Bistriţa a început urmărirea penală „in rem” în cazul jafului armat de marţi dimineaţa de la o sucursală bancară din municipiu după ce un bărbat, sub ameninţarea armei, a furat 19.000 de lei şi a fugit, transmite corespondntul MEDIAFAX.

243 afișări
Imaginea articolului Parchetul Judecătoriei Bistriţa a început ancheta pentru tâlhărie calificată în cazul jafului

Parchetul Judecătoriei Bistriţa a început ancheta pentru tâlhărie calificată în cazul jafului

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Bistriţa, Sorin Corlăţean, a declarat pentru MEDIAFAX că în acest caz a început urmărirea penală „in rem” pentru tâlhărie calificată prin folosirea unei arme.

El a spus că se fac cercetări pentru identificarea autorului şi că ancheta este în derulare.

Un jaf armat a avut loc, marţi, la o bancă din municipiul Bistriţa, unde un bărbat a intrat în sediul sucursalei unei bănci şi a furat o sumă de bani, după care a fugit.

Suma care a fost furată din casieria băncii din Bistriţa, în urma jafului armat care a avut loc marţi, ajunge, conform datelor furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, la aproximativ 19.000 de
lei.

Directorul sucursalei bancare unde s-a petrecut jaful, Manuela Vlaşin, a declarat că suma de bani furată din casierie este una nesemnificativă.

"S-a respectat protocolul în totalitate şi nu s-a ajuns la seiful băncii. În momentul în care persoana respectivă a intrat în sediul băncii, în incinta acesteia, se aflau mai mulţi clienţi şi personalul bancar. S-a respectat protocolul impus astfel de situaţii aşa că pagubele au fost minore. Suma de bani furată este nesemnificativă. În urma incidentului nimeni dintre clienţii băncii sau angajaţii acesteia nu au fost răniţi", a declarat presei directorul sucursalei bancare jefuite marţi dimineaţă de un bărbat de aproximativ 30 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici