ParentX Events – Resursa Copiilor Împliniţi - Revoluţionăm Educaţia Copiilor şi a Părinţilor în România

Intrăm într-o nouă eră a educaţiei cu lansarea seriei naţionale de evenimente ParentX, un fenomen educaţional ce promite să schimbe percepţiile actuale şi să deschidă noi orizonturi pentru părinţi şi copii. Prima oprire a acestei călătorii excepţionale va fi la Ateneul Român din Bucureşti, sâmbătă, 30 martie 2024, între orele 16:00 şi 19:30.

262 afișări
Imaginea articolului  ParentX Events – Resursa Copiilor Împliniţi - Revoluţionăm Educaţia Copiilor şi a Părinţilor în România

ParentX Events – Resursa Copiilor Împliniţi - Revoluţionăm Educaţia Copiilor şi a Părinţilor în România

PARENTX EVENTS nu este doar o serie de evenimente educaţionale, ci o misiune dedicată construirii unei societăţi mai înţelepte şi mai prospere, pornind de la baza acesteia: educaţia copiilor şi a părinţilor. Cu o prezenţă puternică în comunitate şi un impact remarcabil, evenimentele noastre reprezintă o veritabilă forţă de schimbare şi evoluţie în România de astăzi.

Despre Eveniment

ParentX aduce pe scena educaţiei o echipă de speakeri excepţionali, incluzând celebrităţi din domeniul educaţiei şi dezvoltării personale, experţi în psihologie, medicină, neuroştiinţe, precum şi personalităţi cu un impact social puternic. Seria de evenimente ParentX a fost precedată de evenimentul Gala Părinţilor de la Ateneul Român din 20 ianuarie - un eveniment cu casa închisă, ce a atins o audienţă la nivel naţional de peste 765,000 de oameni şi a avut un impact major asupra întregii societăţi româneşti.

Povestea numelui PARENTX

În spatele denumirii"PARENTX" stă o poveste despre pasiunea pentru educaţia copiilor şi dorinţa de a aduce schimbarea în vieţile lor, pornind de la radăcinile fundamentale: părinţii. "PARENT" înseamnă "părinte", iar adăugarea lui "X" vine din semnificaţia numerică a acestui simbol - numărul 10 . "PARENTX" oferă o perspectivă către un viitor în care părinţii devin "de nota 10".

X-ul este şi necunoscuta din ecuaţiile matematice, o variantă de descoperit, de eXplorat, mai exact misiunea "PARENTX": eliminarea oricărei necunoscute din ecuaţia educaţiei şi a succesului copiilor în viitor. "PARENTX" nu este un simplu nume, ci o manifestare a unei viziuni puternice şi a unei pasiuni de a face o diferenţă în vieţile părinţilor şi copiilor.

SERIA DE EVENIMENTE PARENTX va avea loc astfel:

  • 30 Martie - BUCUREŞTI, Ateneul Român (900 locuri)

  • 27 Aprilie - IAŞI - Sala Unirea (750 locuri)

  • 17 Mai – CLUJ - Cinematograf Florin Piersic (730 locuri)

  • 08 Iunie - SIBIU - Centrul Cultural Ioan Besoiu (500 locuri)

  • 22 Iunie - BRAŞOV - Hotel Kronwell (900 locuri)

  • 12 Octombrie - TIMIŞOARA - Opera Naţională Română (680 locuri)

ParentX aduce împreună o serie de personalităţi excepţionale şi experţi în domeniul educaţiei, precum:

  • Răzvan VASILE: Personalitate TV, fondator MBAKids, creatorul primului software de afaceri din Romania (1992), Personalitatea Inspiraţională a Anului în Educaţia Tinerilor, un adevărat vizionar în educaţia tinerilor.

  • Psih. Niculina GHEORGHIŢĂ: Personalitate TV, Psiholog Clinician Principal, Formator, Expert Terapeut Bowen, Prezentator si Supervizor IMAGO.

  • Dr. Psih. Ana BÀIESCU: Doctor Psihoterapeut Cognitiv Comportamental, Terapeut relaţional avansat IMAGO, Educator parental certificat COS.

  • Prof. Univ. Dr. Florian COLCEAG: Personalitate internaţională denumit "Antrenorul de genii",deţinător a 84 de medalii olimpice de aur, Consilier al Presedintelui SUA, expert în cunoaştere integrată şi dezvoltarea copiilor.

  • Prof. Univ. Dr. Leon ZAGREAN: Doctor şi Cercetător în Neuroştiinţe, Fondatorul Societăţii Nationale de Neurostiinte din România, aducând perspective ştiinţifice asupra dezvoltării cognitive a copiilor.

  • Părintele Vasile IOANA: O sursă de înţelepciune şi inspiraţie spirituală pentru părinţi şi copii.

  • Marius MOGA: Artist şi producător internaţional, aducând inspiraţie şi creativitate în educaţia şi dezvoltarea copiilor.

  • Dr. CEZAR: medic cardiolog, Cezar Amititeloaie este o personaitate TV si social media de mare succes, o celebritate in domeniul medicinei holistice si educatiei.

  • Stefan MANDACHI: Antreprenor si investitor celebru implicat activ in educatie si in creare de HUB-uri educationale.

  • Laurentiu DOROBANTU: EMBA, expert in abilitati de comunicare, antreprenor, mentor, creator a celei mai eficiente metodologi de comunicare STAR, autor de carte.

  • Radu PIETREANU: Actor, comediant, artist celebru şi personalitate TV, aducând povestiri captivante şi motivaţionale.

  • Nicu DASCALU: Triplu campion mondial în Arte Marţiale, aducând disciplină şi determinare în educaţia şi viaţa copiilor.

Evenimente anterioare - Impact şi Audienţă:

Precedentul eveniment din seria ParentX, GALA PĂRINŢILOR, din 20 ianuarie 2024 desfasurat tot la Ateneul Roman a adus 1000 de pariti dornici de cunoastere si a atins o audienta publica remarcabila de peste 765,000 de oameni, cu peste 400 de apariţii în mass-media in doar 6 saptamani si cu o valoare totală estimata la peste 100,000 euro. Această reuşită subliniază importanţa şi impactul evenimentelor noastre în comunitate şi media.

Cu 5 televiziuni transmiţând live din sala Ateneului, 4 posturi de radio prezente şi acoperire în zeci de publicaţii şi articole online, Gala Părinţilor a devenit subiectul principal de discuţie în toate mijloacele de comunicare. Un efort complex de PR a implicat zeci de profesionişti, creând o ecou semnificativ în comunitate. Gala Părinţilor a dovedit că interesul pentru educaţie nu doar există, ci este în creştere. Cele 22 de personalităţi, experţi şi specialişti din 15 domenii educationale au adus contribuţii semnificative. Alături de ei, 72 de premianţi printre care şi 12 copii campioni, au fost dovada că educaţia are puterea de a transforma vieţi.

Mulţumim încă odată sposorilor GALA PARINTILOR: ING Bank, Aqua Carpatica, VEDRA, CATENA, Coca-Cola HBC România, Musette, NAI România, Mandachi Hotel & Spa.

Căutăm Parteneriate Noi pentru PARENTX Events:

Căutăm parteneri de prestigiu pentru aceste evenimente de impact. Beneficiile pentru sponsorii ParentX Events includ vizibilitate extinsă, asociere de prestigiu, networking de înaltă calitate şi responsabilitate socială.

Beneficii pentru Sponsorii PARENTX:

  • Vizibilitate Extinsă: Prin parteneriatul cu ParentX, veţi obţine expunere maximă în faţa unei audienţe angajate, atât online, cât şi offline, cu oportunităţi de branding personalizate.

  • Asociere de Prestigiu: Asociaţi-vă cu speakeri de top şi evenimente care promovează excelenţa în educaţie şi dezvoltarea copiilor, consolidându-vă reputaţia de lider de opinie în domeniu.

  • Networking de Înaltă Calitate: Participarea la evenimentele noastre vă oferă oportunităţi valoroase de networking cu alţi lideri din industrie şi profesionişti din domeniul educaţiei.

  • Responsabilitate Socială: Demonstraţi angajamentul faţă de dezvoltarea comunităţii şi educaţia copiilor, consolidându-vă poziţia ca un partener activ şi responsabil social.

BILETELE sunt puse la vanzare prin partenerul BLT.ro iar sumele din vanzarea acestora vor fi donate catre copii cu potential aflati in risc de abandon scolar, sub forma de cursuri de abilitati, transformarea mintii si dezvoltare personală:

https://www.blt.ro/parent-x-resursa-copiilor-impliniti.html

Organizatori eveniment: Fundaţia Zâmbetul de Copil, MBAKids Academy, EDUPART - Federaţia Naţională a Părinţilor, FONPC - Federaţia Organizaţiilor Nonguvernamentale pentru Copii.

Parteneri de suport organizaţional: Fundaţia Metropolis, Spitale Publice din Bani Privati, Fundaţia Siguranţă Auto Copii, Asociaţia Şansa Ta, Dynamic Business Connection, Parentropolis, Social Moms, Modern Dads, MomSi, ASFANU - Asociaţia Familiilor Numeroase, Asociaţia ARIN, Fundatia pentru Educaţie şi Vocaţie, Sfatul Parinţilor, MommyHAI, SportPSY, BRAINIQ, Călătoria Perfectă, Fabrica de Daruri

Parteneri media: MagicFM, Revista Biz, Aleph NEWS, WALL-STREET, Nine O’clock, Magazinul Cocorul, Ziarul NEWS, NEWS-ONE, 9AM News, Kudika, NORMADIA, InternetCorp, Garbo, Business Review, Club Antreprenor, PRwave, Qbebe, Copilul.ro, deMamici, Zile si Nopti, eFemeia, BLT.ro, Revista Cariere, Magazin Sălăjean.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici