Pârtiile din Poiana Braşov şi Predeal, pline de turişti (Video)

Pârtiile din Poiana Braşov şi Predeal au fost luate cu asalt, în acest week-end, de sute de turişti din toată ţara, aceştia preferând să se bucure de vremea frumoasă de afară şi de zăpadă decât să meargă la vot.

304 afișări
Imaginea articolului Pârtiile din Poiana Braşov şi Predeal, pline de turişti (Video)

Pârtiile din Poiana Braşov şi Predeal, pline de turişti (Imagine: Mediafax Foto)

Iubitorii de schi au umplut pârtiile încă de sâmbătă şi au preferat să se distreze la un pahar de vin cald cu mititei, decât să meargă la vot în oraşele lor.

De asemenea, turiştii au venit în număr mare şi la pensiunile ce aparţin de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) din zona Bran - Moeciu.

"În acest weekend am avut un grad de ocupare de 80 la sută în pensiuni, cu turişti veniţi din toată ţara", a declarat Maria Stoian, preşedinte ANTREC România.

În masivul Postăvarul din Poiana Braşov stratul de zăpadă măsoară 62 de centimetri, iar, duminică, la ora 14.00, se înregistrau trei grade Celsius, potrivit Centrului Meteorologic Transilvania Sibiu.

De asemenea, la Predeal stratul de zăpadă are 13 centimetri şi se înregistrează 4 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, vremea se va încălzi în următoare perioadă, iar începând de joi vor fi precipitaţii mixte de ploaie, lapoviţă şi ninsoare.

Maximele termice de luni se vor încadra între unu şi şapte grade Celsius, iar minimele între minus 5 şi 3 grade Celsius.

Deşi turiştii au luat cu asalt pârtiile de Predeal şi Poiana Braşov încă din 21 noiembrie, sezonul de schi nu a fost deschis oficial, urmând să fie deschis în cursul lunii decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici