Party privat, într-un restaurant din Capitală. Participanţii, amendaţi. Patronul, dus la poliţie pentru audieri

Poliţiştii au amendat duminică seara 26 de persoane care participau la un eveniment privat organizat într-un restaurant din Bucureşti. Patronul localului a fost dus la poliţie pentru audieri.

2509 afișări
Imaginea articolului Party privat, într-un restaurant din Capitală. Participanţii, amendaţi. Patronul, dus la poliţie pentru audieri

Party privat, într-un restaurant din Capitală. Participanţii, amendaţi. Patronul, dus la poliţie pentru audieri

Poliţiştii din Capitală au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-un restaurant are loc un eveniment la care participă mai multe persoane.

La fata locului, poliţiştii l-au identificat pe proprietarul localului, care a declarat că în restaurant are loc un eveniment privat.

Poliţiştii au identificat 26 de persoane, toate fiind amendate, cu suma totală de 13.000 de lei, iar evenimentul a fost oprit.

Proprietarul localului a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri, în cauză fiind efectuate cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici