Pasajul A2 Bucureşti-Constanţa va fi închis pe timpul nopţii pentru efectuarea unor lucrări

Pasajul A2 Bucureşti-Constanţa, pe sectorul de drum situat între km. 10+400 - 10+750 metri, va fi închis noaptea începând din noaptea de miercuri spre joi până în 27 iulie pentru efectuarea unor lucrări.

147 afișări
Imaginea articolului Pasajul A2 Bucureşti-Constanţa va fi închis pe timpul nopţii pentru efectuarea unor lucrări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 12 - 27 iulie 2023, se execută lucrări de definitivare şi verificare a sistemului de iluminat al Pasajului A2 Bucureşti - Constanţa, pe sectorul de drum situat între km. 10+400 - 10+750 metri, pe ambele sensuri de mers.

Circulaţia rutieră pe pasaj va fi închisă de luni până joi, în intervalul orar 22.00 - 6.00.

Lucrările se efectuează în două etape: în perioada 12 - 20 iulie 2023 pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, iar în perioada 24 - 27 iulie 2023 pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici