Patriarhului Daniel i s-a făcut rău în timpul unei slujbe la Mizil. O ambulanţă a fost chemată pentru a-i acorda îngrijiri - VIDEO

Patriarhul Daniel a avut nevoie de asistenţă medicală, duminică, după ce i s-a făcut rău în timpul unei slujbe de sfinţire oficiate la o biserică din oraşul prahovean Mizil, cu prilejul hramului lăcaşului de cult.

1535 afișări
Imaginea articolului Patriarhului Daniel i s-a făcut rău în timpul unei slujbe la Mizil. O ambulanţă a fost chemată pentru a-i acorda îngrijiri - VIDEO

Patriarhului Daniel (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Patriarhul Daniel, care participă duminică la hramul unei biserici din oraşul prahovean Mizil, a avut nevoie de asistenţă medicală, în urma unor momente de slăbiciune fizică apărute în timpul slujbei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Marina Dinu, patriarhul a coborât de pe scenă şi a fost dus la ambulanţa SMURD care asigura asistenţă medicală în timpul slujbei.

Paramedicii i-au monitorizat funcţiile vitale, constatând că starea de sănătate a acestuia nu este gravă şi că nu are nevoie de tratament sau de spitalizare.

După intervenţia paramedicilor, patriarhul Daniel s-a întors pe scena amenajată în curtea lăcaşului de cult cu ocazia sfinţirii bisericii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici