Patru bărbaţi, care încercau să înşele o persoană prin metoda „Accidentul”, prinşi în flagrant

Patru bărbaţi care încercau să înşele o persoană din Sibiu, folosind metoda „Accidentul” au fost reţinuţi, după ce unul dintre ei a spus că este procuror şi ar putea oferi sprijin unei rude care ar fi fost implicată într-un eveniment rutier, iar altul s-a dus să ridice de la victimă 13.000 de lei.

606 afișări
Imaginea articolului Patru bărbaţi, care încercau să înşele o persoană prin metoda „Accidentul”, prinşi în flagrant

Patru bărbaţi, care încercau să înşele o persoană prin metoda „Accidentul”, prinşi în flagrant

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Lazăr, a declarat sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că cei patru bărbaţi, care au domicilii în judeţele Sibiu, Constanţa, Bucureşti şi Giurgiu au fost prinşi în flagrant în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă când încercau să inducă în eroare o persoană din Sibiu, folosind metoda „Accidentul”.

„Membrii grupării au contactat telefonic victima şi, prin inducerea în eroare cu privire la implicarea unui membru al familiei într-un accident rutier, i-au solicitat acesteia 13.000 de lei, unul din bărbaţi pretinzând că este procuror şi îi poate oferi ajutor. Un alt bărbat s-a prezentat la uşa victimei pentru a ridica banii, moment în care poliţiştii sibieni au intervenit şi au reuşit să-i prindă”, a spus Luciana Lazăr.

Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 46 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru tentativă la infracţiunea de înşelăciune, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit sursei citate, există suspiciunea că cei patru bărbaţi ar mai fi săvârşit înşelăciuni folosind aceeaşi metodă.  

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că cei patru bărbaţi au mai avut probleme cu legea în trecut, fiind recidivişti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici