Patru bărbaţi cercetaţi după ce ar fi vânat un cerb evaluat la peste 6.000 de euro

Patru bărbaţi din Neamţ sunt cercetaţi după ce au fost prinşi de poliţiştii din Harghita cu o armă de vânătoare, cartuşe şi un exemplar de vânat, un cerb comun, evaluat la peste 6.000 de euro.

1363 afișări
Imaginea articolului Patru bărbaţi cercetaţi după ce ar fi vânat un cerb evaluat la peste 6.000 de euro

Patru bărbaţi cercetaţi după ce ar fi vânat un cerb evaluat la peste 6.000 de euro

Patru bărbaţi din Neamţ sunt cercetaţi de către poliţiştii harghiteni pentru infracţiuni de braconaj cinegetic, transport de vânat dobândit în mod ilegal, uz de armă letală fără drept şi complicitate la aceste acţiuni ilegale.

Duminică dimineaţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Gheorgheni au intervenit pe DN 12C, unde au identificat un grup de indivizi cu vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani, toţi din comuna Pângăraţi, judeţul Neamţ. Aceştia se deplasau spre Lacul Roşu şi în urma controlului, asupra lor a fost găsită o armă de vânătoare, cartuşe cu glonţ, lanterne, cuţite şi saci de rafie - echipamentul specific unei activităţi ilegale de braconaj.

„De asemenea, în autovehiculul acestora a fost descoperit un exemplar de vânat, un cerb comun evaluat la peste 6000 de euro”, transmite IPJ Harghita.

Ancheta a fost preluată de către specialiştii Serviciului Arme Explozibil şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Harghita. Cei patru bărbaţi sunt acum cercetaţi în cadrul unui dosar penal, pentru comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic, transportul vânatului dobândit din braconaj, uz de armă letală fără drept şi complicitate la infracţiunea de braconaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici