Patru persoane în stare gravă, după ce o maşină s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 7, în Argeş

Patru persoane au fost rănite grav, duminică dimineaţa, pe Drumul Naţional 7, în comuna Linteşti, judeţul Argeş, după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit de un TIR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1228 afișări
Imaginea articolului Patru persoane în stare gravă, după ce o maşină s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 7, în Argeş

Patru persoane în stare gravă, după ce o maşină s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 7, în Argeş

„Din primele informaţii, un autoturism care se deplasa pe sensul Piteşti spre Vâlcea ar fi pătruns pe sens opus în curbă la stânga şi a intrat în coliziune cu un tir”, arată Poliţia Argeş.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat că în urma impactului patru persoane au fost rănite, una fiind inconştientă.

“Sunt trei victime cooperante, încarcerate şi o victimă necooperantă, inconştientă. Colegii lucrează pentru extragerea victimelor”, a declarat Epure.

La locul accidentului intervin trei ambulanţe, un echipaj SMURD, o autospecială si un echipaj de descarcerare.

Traficul în zona producerii accidentului este blocat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici